tisdag 4 juli 2017

Tisdag 4/7-2017 20:15

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen vaknade till fem tiden och sov sedan en stund till nio tiden. Kom ur sängen till 11:00 idag och fick i mig frukosten. Så sedan la jag ner allt för dagen och kom då på att jag skulle ut och handla lite så till ett tiden så stack jag. Jag fick panta flaskor så gjorde jag ett par extra rader på spel. Fick ihop lite över 50 till spel. Så sedan hem igen och gjorde inte mycket idag. Men fick fel på grafikkortet idag och fick ladda in ny drivrutin igen så hoppas jag att felet är borta. Jag har inte tagit den senaste för jag gjorde det för ett tag sedan och det tog över två timmar att återställa när den sket sig. Så efter detta körde jag på den jag fick från Microsoft men det gick inte heller nu. Så jag tog en ny så hoppas jag att problemet är över nu. Så mer? Morsan ringde idag skulle kommit hit till söndag men kom inte. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag fick fel på flipboard för ett tag sedan men nu hade de rättat till detta och den fungerar igen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden hade idag karréer med pommes och såg en serie och sedan en film. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag men till torsdag så kör jag igen.

ROMAN: Nä det vill sig inte men jag hoppas att jag kan sova igen men inte när just nu är det inte bra men jag hoppas att det blir bättre igen. Men jag är tveksam att det blir det.

TECKNING: Ja imonn om jag inte sover så skall jag ta och kolla lite igen så jag kan få till loggan men det är programmet som gör det svårt och det finns inte hur man gör heller jo i massor av text det är inte lätt att hitta rätt att se det jag vill se.

Så jag går mot natt och jag säger som jag brukar göra nu Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: