torsdag 27 juli 2017

Torsdag 27/7-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt så kass natt inatt eftersom jag tog starka tabletter så borde jag sovit mer. Men vaknade tidigt idag och när jag sedan såg på klockan så hade jag sovit 89% vilket är okey men inte bra. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skriva romanen. Så körde den idag fram till 14:30 tiden då jag la ner efter samtal så tappade jag farten sedan. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen men gjorde armhävningarna sedan middag. Såg en film idag när jag åt som var så där. Jag kom snabbt på vad hon var och så var det som jag trodde och då är det så där. Så mer? Ja mer? Jag skall tvätta imonn och sedan skall jag också tvätta min skjorta den går på 40 och utan centrifug hur man nu ställer in det jag vet inte men jag hoppas att jag kan komma på när jag är där nere. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde min träningen idag och det gick bra jag har höjt och det kändes men inte så mycket. Men jag hoppade stretchen men gjorde armhävningarna.

ROMAN: Ja trotts lite kass natt så körde jag idag. Och det gick okey. Jag har kommit till näst sista personen och det går okey men då skriver jag bara ner det jag skrev innan så. Efter detta så skall jag rätta till texten och få talet på en rad och då kommer jag upp i fler sidor är på drygt 100 nu så det är mycket att göra innan den är klar.

TECKNING: Ja skall ut till söndag så vi får se om jag hinner med nått allt till denna söndag. Men det beror på när jag kommer hem vi får se.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: