fredag 28 juli 2017

Fredag 28/7-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt vaknade till fem tiden och sov sedan inte mer. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och mina tabletter. Så sedan till tolv stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Gjorde inte mycket idag men till ett tiden var jag nere och fick hängt upp tvätten. Och så la jag i min skjorta. Så sedan till 13:30 tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen. Så mer? Jo till fyra så stack jag ner ja lite innan fyra idag och fick upp tvätten jo jag var nere och fick upp skjortan och lakarna. Så sedan gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare och pommes och såg en film som jag hade sett innan men hade inte nått att se idag. Men jag såg inte klart hela utan stängde av när jag hade ätit upp. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen men det gjorde jag redan till ett tiden idag. Så mer? Jo jag fick ett samtal med till fyra tiden idag. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte kört på denna punkt idag men tills imonn hoppas jag att jag kan. Det beror på hur jag sover inatt vi hoppas på bra.

ROMAN: Ja sömn ingen då men om jag sover så kör jag imonn igen.

TECKNING: Ja nu går nog söndag bort skall ut en sväng till söndag så jag hinner nog inte med denna punkt denna veckan. Men jag kör annan dag då jag sover kasst.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: