söndag 2 juli 2017

Söndag 2/7-2017 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra och vaknade ett otal gånger innan jag kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga. Så efter detta så satte jag igång med ritprogrammet och körde ett tag men det gick inte bra idag så jag la ner till två tiden. Så sedan så spelade jag lite och så satte jag igång med ritprogrammet igen och kom då på lite till men inte allt. Mer om detta nedan. Så till tre tiden eller om det var fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag korv och klyft och boston och såg inte på nått hade inget att se på idag igen. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till. Så och efter detta så har jag kollat lite grejor på internet fram och tillbaks. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Kort blogg idag visst. Jo jag la upp ny statistik i lördags men tror inte jag kom ihåg att säga till eller inte.

TRÄNING: Ja har packat väskan och jag kör igen tills imonn så hoppas jag att jag sover inatt med så kommer jag gå igång igen på ny vecka.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra igen så vi hoppas på bra sömn tills imonn.

TECKNING: Ja körde idag men jag vet inte hur man gör så det blir inget bra men lite har jag lärt mig idag. Men det kommer ta tid skall se om jag inte hinner göra lite varje dag så kanske jag kan göra sedan till söndag igen. Vi får se hur det går.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: