lördag 15 juli 2017

Lördag 15/7-2017 20:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov inatt 93% och det är okey. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan till tolv tiden satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag köttfärssås med spagetti och såg en film när jag åt. Jo jag fick ett samtal med idag efter middagen. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe också. Så mer? Jo jag hoppas på vinst idag ja det var igår men de ringde inte så jag hoppas att det är vinst ändå liten. Så mer? Jo jag fick en uppdatering idag från HP som inte gick in sedan gick den in är lite så där med deras uppdateringar ibland. Så mer? Jo jag gjorde stretchen idag med glömde den här ovan. Till tre tiden eller lite där efter så körde jag stretch och allt idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag äntligen igen och körde allt idag. Och det gick okey även om jag var stel i benen ja ljumsken idag men jag har inte kört på länge heller så det kommer ta lite tid innan jag kan som innan.

ROMAN: Ja körde två timmar idag och det gick okey även om jag var seg trotts att jag sov inatt så är det för sällan jag sover nu för tiden. Men det gick bra.

TECKNING: Ja skall köra imonn får se hur det går då så kommer jag försöka köra dagar då jag inte skriver med är tanken.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: