tisdag 25 juli 2017

Tisdag 25/7-2017 20:29

DAG: Jaha till natt igen som vanligt och en kass natt inatt sov illa fram till fem tiden kom sedan ur sängen till 10:30 och sov inte mer. Fick i mig frukosten och så bestämde jag mig för att inte göra nått idag. Men till ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes köpte det idag. Så sedan fick jag i mig middagen och såg inte på nått idag fanns inget att se idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Jo jag har spelat lite idag med på zelda men bara en kort stund. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo imonn skall jag handla mat för två månader igen. Jo jag gjorde räkningarna idag med innan jag stack till ICA blir inte mycket kvar igen men det skall nog gå hoppas jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag men tills torsdag kör jag igen.

ROMAN: Ja kass natt och kass dag så idag fick jag inget gjort och inte heller imonn men sedan till torsdag hoppas jag att jag är igång igen.

TECKNING: Ja kör till söndag igen men skall klippa mig med så vi får se vad jag hinner med.

Jo jag kan inte logga in på spotify med Facebook och jag vet inte vad som är fel har försökt allt men kan inte logga in får se om jag kan nå dem en dag på supporten med detta.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: