måndag 17 juli 2017

Måndag 17/7-2017 20:11

DAG: Jaha till natt igen då och en kass natt vaknade till sju och fick i mig frukosten och sedan till 08:30 stack jag till vagnen. Så sedan gick vi igenom begravningen och sedan åkte jag hem. Men pengarna kommer inte att räcka så jag vet i fan hur jag skall göra. Jag vet inte hur jag skall lösa det. Så kom hem och stack till träningen till tre sedan hem igen. Och gick igång med middagen såg en serie när jag åt idag en ny nja ny det är en gammal men den har gått igång igen. Games of trhons eller nått sånt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer. Jo jag har försökt att lösa problemet men jag tror inte jag kan. Men vi får se skall ta och slå en signal och höra mig för så kanske jag kan göra nått ändå. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja efter kass natt och tidig morgon så körde jag och det gick okey men jag hoppade stretchen och körde armhävningarna.

ROMAN: Ja vi får se tills imonn.

TECKNING: Ja skall ta och ta ett par bilder så skall jag göra uppgiften sedan kanske imonn. Ja ta bilder sedan till söndag så kör jag igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: