måndag 1 maj 2017

Måndag 1/5-2017 20:37

DAG: Jaha till natt och jag tror att det var en rätt okey natt inatt men jag glömde klockan så jag såg inte hur jag sov inatt. Men jag vaknade till nio tiden men lyckades sedan somna om igen och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 då jag tänkte jag lägger av nu så blir jag inte jäktad sedan. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem. Jag hoppade stretchen idag och gjorde övningarna och sedan middag. Såg klart filmen idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan så glodde jag på datorn lite film ja jag såg trailers och så blev jag sen. Så mer? Nä inget mer idag men en bra dag idag hoppas jag får en imonn med tummarna för det.

TRÄNING: Ja körde idag men jag hoppade cykeln och gick istället och så hoppade jag stretchen idag med men till torsdag så kör jag allt igen hoppas jag.

ROMAN: Ja bra sömn och jag körde idag och det gick bra kom kanske inte så lång jag vill men ändå en seger för jag sov bra inatt. Kör igen imonn. Hoppas jag.

TECKNING: Ja jag skall ut imonn och handla lite sedan hoppas jag att jag kan få till lite på denna punkt med vi får se imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: