lördag 20 maj 2017

Lördag 20/5-2017 20:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till sex tiden och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så till tolv gick jag igång med romanen ett tag slutade till 13:30 tiden då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så har spelat idag men jag har bara spelat för att få mer pengar ja det är inte pengar med det går som pengar fick ihop idag 10000 och nu skall jag fixa ett par grejor sedan skall jag ta mig an boss tre. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg inte på nått idag fanns inget att se idag. Och när jag gick igång med middagen så ringde morsan farsan har blivit dålig igen och det ser inte bra ut. Skall ta mig till honom på tisdag får ta av mina sparade pengar så har jag råd. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag glömde stretchen idag efter kass natt så tänkte jag inte på det förrän till sju tiden. Så jag missade den idag men jag tar igen det till måndag.

ROMAN: Ja kass natt men körde ändå en timme idag och jag är nöjd med denna punkt idag. Fick till lite och då får jag vara nöjd efter kass natt.

TECKNING: Ja skall se om jag inte kan köra lite imonn. Så får vi se om jag får pengar över till det jag behöver köpa sedan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: