torsdag 4 maj 2017

Torsdag 4/5-2017 20:19

DAG: Jaha till natt och en små kass natt inatt så jag fick inte nått gjort idag. Sov inte så bra som jag skulle och gav upp romanen idag. Fick i mig frukosten och så fick jag spelat lite till ett tiden lite efter och idag så klarade jag bossen och gick vidare. Man måste ha taktik för att komma vidare och jag tycker att det är för många knappar att trycka på med. Men idag så tog jag den och skall köra lite sedan med till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde idag alla övningar och sedan fick jag i mig en middag. Så efter detta så har jag spelat zelda ett tag i korta stunder för att förbereda för nästa boss fight. Så ringde morsan idag med hon kommer få en pacemaker till imonn hennes hjärta slog bara 30 slag och hon tog sig till akuten och fick hjälp. Så hon ringer imonn det är en lätt operation så jag tror att det är lugnt. Så skall jag till fasan imonn en sväng när morsan inte kommer så kommer jag ett tag. Så mer? Jo jag vann 20 igår kanske inte så mycket jag ville men ändå lite kommer mer hoppas jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade cykeln och gången idag hade inte lust idag. Men jag körde övningarna idag när jag kom hem och så hoppas jag komma igång med stretchen till nästa vecka igen torsdag. Jag hoppas att ryggen håller och att jag kan köra igen till torsdag nästa vecka. Då skall jag gå igång med allt igen är tanken.

ROMAN: Ja kass natt och hoppade denna punkt idag men tar igen till nästa vecka för på lördag är det tvätt och sedan är det uppehåll till söndag så måndag så kör jag igen.

TECKNING: Ja kör till söndag om inte innan kanske hinner imonn efter att jag har varit hos farsan vi får se.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: