tisdag 30 maj 2017

Tisdag 30/5-2017 20:40

DAG: Jaha kass natt igen och fick inget gjort idag alls. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick idag i mig ägg, bacon och bröd så en stor frukost idag. Sedan gjorde jag inte nått jo jag spelade lite idag. Så till tre så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag mina övningar till sex tiden. Så mer? Jo jag har kollat lite på film i datorn idag men det står inte om man äger filmen om man köper den eller om man måste göra backupp på den eller hur det fungerar. Så detta har jag försökt få fram men inte lyckats idag. Så mer? Jo jag hoppas på lite pengar idag men får veta tills imonn tror jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn. En tämligen kass dag idag.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag igen skall sluta med dem till torsdag då är månaden över och jag är klar för att köra igen. Så hoppas jag att det inte kommer igen sedan igen som det gjorde nu. Men jag får tänkta på rak rygg när jag sitter så hoppas jag att det sedan är över.

ROMAN: Nä inget idag på denna punkt men tills imonn hoppas jag att jag sover bättre och kan köra igen.

TECKNING: Ja tror jag får över 1000 och sedan skall jag kippa mig för 220 så det ger 780 och sedan skall detta räcka till den 25e blir nog inget på denna punkten denna månaden i alla fall.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: