måndag 22 maj 2017

Måndag 22/5-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov 91% och det är okey även om jag vill sova lite bättre än detta. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med romanen och körde den idag fram till 14:00 tiden då jag tappade farten och gav upp. Jag slog en signal till morsan men hon svarade inte idag så jag körde spelet ett tag ett par omgångar har jag kört idag och jag har kommit fram till den 3e bossen men jag måste komma fram till den och det har jag inte gjort ännu. Det är många pussel att göra innan jag kan ta mig an denna boss. Så jag skaffade pilar idag spräng, eld, elektricitet och frost pilar idag efter som jag gjorde pengar så har jag råd att köpa nu så nu har jag ett tag till. Så sedan till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick ett samtal från morsan idag och jag skall till sjukhuset imonn farsan har blivit dålig igen men jag hoppas att medicinen gör nytta och han blir bättre igen. Så mer? Jo jag gick igång med stretchen idag när jag kom hem och sedan middag. Efter detta en kopp kaffe och så spelade jag lite till. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha till träningen idag körde jag allt utom cykeln sedan allt när jag kom hem med. Så jag tror att jag är igång igen efter uppehållet igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra även om jag inte körde länge från 12:00 till 14:00 är okey idag och det gick bra idag så jag är nöjd.

TECKNING: Ja skall köra igen om ett tag kanske imonn när jag kommer hem nja måste ha nya grejor så det blir nog inte nått ändå. Vi får se till efter jag har köpt mat så kanske jag får pengar över sedan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: