tisdag 16 maj 2017

Tisdag 16/5-2017 20:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade till morgonen och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan tänkte jag idag att jag skulle testa om jag kunde skriva ändå och jag gick igång till 12:30 tiden och körde till 14:00 idag och det är jag nöjd med efter kass natt. Så sedan spelade jag idag och det gick bra idag även om det tog emot lite så gick jag vidare idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så ringde morsan till ja först till fem tiden och sedan igen till åtta tiden. Så mer? Jo jag hoppas på lite vinst idag har lagt in lite extra idag och sedan till fredag med så jag hoppas att jag slår till. Men jag får nog inte veta förrän imonn. Så mer? Jo jag har kommit fram till andra bossen i Zelda idag där stannade jag och sparade så tar den en annan dag längre fram. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde mina övningar idag och det gick bra jag hoppas att jag kan köra nu igen men jag kommer köra övningarna till slutet av månaden ändå så är jag säker på att det är över.

ROMAN: Ja fick en och en halv timme idag och jag är nöjd med det efter kass natt igen. Kör igen tills imonn om jag sover vill säga.

TECKNING: Ja skall köra lite om jag hinner med annars så väntar jag på nästa brev och kör då.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: