söndag 21 maj 2017

Söndag 21/5-2017 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt och sov sedan inte mer. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med att dammsuga till ett tiden. Jag satte mig och spelade lite innan och tappade tiden sedan. Så efter att jag hade dammsugit så satte jag mig och tecknade körde idag fram till tre tiden. Då gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så mer? Jo jag pillade med hemsidan med såg ett fel som jag inte kunde lösa men så kom jag på hur och la upp nytt igen. Jag hade stavat fel på moblil så jag rättade till det till mobil idag och la upp. Så mer? Jo jag la in lite till idag på spel för 70 och då är det två dragningar på tisdag och sedan fredag med. Så mer? Jo jag skulle ta mig in i eld staden men jag hade inte rätt elixir så jag fick vända och skaffa nytt. Man brinner upp om man inte har det och det gjorde jag idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde mina övningar idag och jag kommer köra dem till slutet av denna månaden sedan tror jag att jag kan lägga ner och klara mig utan dem. Har inte tagit fram kläder för imonn men skall göra det nu efter bloggen.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

TECKNING: Ja körde idag det jag kunde med det jag hade hemma och det gick bra. Så får vi se om jag kan köpa lite till efter jag har varit och handlat till fredag tror jag att det blir. Så kanske jag kan köra mer till nästa vecka redan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: