tisdag 9 maj 2017

Tisdag 9/5-2017 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt vaknade inatt och kände mig rätt pigg när jag slog upp ögonen men såg på klockan och det hade gått två timmar sedan jag somnade. Så klockan var fem låg sedan vaken fram till 10:30 tiden innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och glömde idag mina tabletter men tog dem till 12:00 så en halvtimme sen idag. Så efter detta så har jag idag spelat spel men bara korta stunder hade inte lust idag med detta heller efter kass natt. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag pommes och karréer och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna till sju tiden. Så mer? Ja en skit dag men jag hoppas jag sover inatt så kör jag igång med romanen sedan igen skall sätta mig och läsa idag lite efter bloggen så jag kör på med det med. Men som jag sa en skit dag idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag även om jag var sen idag kom inte igång idag som jag ville. Men övningarna är klara och sedan skall jag köra dem till månadens slut sedan hoppas jag att jag kan köra igen jag kommer gå igång till torsdag med allt så då hoppas jag att allt kan köras igen.

ROMAN: Ja vi håller tummarna för imonn. Tummarna tack…

TECKNING: Ja skall se till imonn om jag inte hinner med lite på denna punkt men jag hoppas att jag sover så går det lättare att köra imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: