lördag 6 maj 2017

Lördag 6/5-2017 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 10:30 tiden idag. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. När den slog så stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Så sedan stack jag ner till ett tiden och hängde upp den samma. Så efter detta så till två tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Jag skulle köpa grädde men fick med mig läsk och lite till idag. Så sedan spelade jag lite igen men inte så mycket idag bara en kort stund idag. Så mer? Jag hoppas att jag kan slå till med lite pengar tills idag ja det drogs igår men ser det idag. Jag hoppas inte på högsta vinst men nog för att göra min ide som jag tänkte göra. Så kommer jag undan med 200000 eller nått sånt så kan jag göra som jag vill så jag hoppas på det. Så även att de inte ringer om vinst så kan jag ändå ha vunnit så det räcker. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden. Jag fick först upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och löksås och såg en film idag på play som jag hade sett innan men såg en gång till. Så mer? Jo jag satte mig och tecknade idag med men mer om detta imonn. Så mer? Varmt var det idag med så jag får nog byta jacka igen den jag har är svart och när solen står på så är den het. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde inte något ja stretch som jag skall men till torsdag så skall jag köra igen är tanken. Idag gjorde jag övningarna till åtta tiden men jag kör mer imonn.

ROMAN: Ja tisdag kör jag igen hoppas jag om jag sover vill säga. Vi hoppas på det.

TECKNING: Ja satte mig idag men tappade farten idag igen. Jag skiter i dessa övningarna jag kommer inte göra konstruktion eller reklam så jag kommer inte behöva dem heller så jag hoppar dem så slipper jag köpa nytt igen har inte råd till det nu. Så jag väntar på nya övningar till nästa vecka eller näst nästa igen då kommer nytt.

Så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: