fredag 5 maj 2017

Fredag 5/5-2017 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan inatt vaknade ett otal gånger och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att spela zelda igen ett tag tills det var dags att sticka. Då var klockan 13:00 och jag stack till ICA för att panta lite sedan till spelbutiken och spelade lite extra eurojackpot sedan stack jag till Mölndals sjukhus och hälsade på farsan ett tag. Skall tillbaks igen till måndag då det är ett vård möte han skall flyttas till annat ställe. Så jag kommer hem sent och skall då sätta igång att träna. Så sedan hem och gick till apoteket sedan ICA för lite och så hem igen. Gick igång med middagen hade idag kotletter med mos och såg två serier idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och spelade lite till. Så mer? Jo jag vann inte storvinst men kanske nog för att gå igång med det jag vill till farsan. Ni vet imonn om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer jo jag skannade datorerna idag med när jag kom hem.

TRÄNING: Ja imonn är det tvätt så jag kommer nog inte köra stretchen imonn men till torsdag tror jag att jag går igång igen med detta vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja imonn så är det tvätt och jag kommer inte köra igen förrän till tisdag.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen är tanken så jag hoppas att jag sover inatt. Jag tror att jag hinner med när jag väntar på tvätten.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: