fredag 12 maj 2017

Fredag 12/5-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt grannen gick igång igår igen ja det händer inte så ofta men igår så. Så till tre tiden så somnade jag och sov sedan en timme var sedan vaken fram till nio tiden då jag sov en halvtimme. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan har jag inte gjort ett dugg idag efter skit natt. Men till ett tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Körde mina övningar men annars inte nått idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Nä två idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag och så gjorde jag övningarna igen till sex tiden. Så ringde morsan med en signal. Så mer? En skit dag idag men jag hoppas att jag kommer igen tills imonn med mera fart om jag får sova vill säga. Vi hoppas på det.

TRÄNING: Ja idag körde jag övningarna igen skall köra till slutet av denna månaden sedan tror jag att jag har kört nog. Så skall gå igång med stretchen igen till nästa vecka och då köra allt igen så hoppas jag att skadan inte går upp igen. Vi håller tummarna för det.

ROMAN: Ja skit natt och skit dag idag men imonn så kör jag igen hoppas jag om jag sover så kör jag i alla fall. Mer om detta imonn.

TECKNING: Har kört lite idag så jag kommer ta till söndag och köra lite till sedan skall jag köra lite som jag gjorde innan igen så har jag att göra sedan med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: