onsdag 24 maj 2017

Onsdag 24/5-2017 20:08

DAG: Jaha till natt och en bra natt inatt sov inatt 94% och det är bra men jag var ändå seg när jag vaknade idag kom ur sängen till 11:00 idag hade ingen lust att ta mig ur sängen idag. Och varför är det så när jag sover bra jo jag sover illa innan och då räcker det inte med en natt bra sömn och så känner jag mig seg. Fick idag i mig en ägg och bacon och bröd frukost och sedan skulle jag då gå igång med romanen men gav upp idag var seg och la ner jag skrev tio minuter sedan gav jag upp. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag köttfärssås och spagetti och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp nej jag stack till apoteket idag och hämtade mina smärt tabletter sedan in på ICA och idag köpte jag med Samsung pay. La till det i förra veckan och skulle idag testa om det fungerade och det gjorde det men inte som de sa jag fick dra kortet två gånger ja visa mobilen två gånger innan det fungerade som det skulle. Gick på 134 och lite till. Så sedan hem igen. Och så spelade jag lite idag igen och idag gick det okey men jag fick ta ny kraft idag efter litet missöde. Så mer? Nä kan hoppas att jag vann lite igår på nya spelet från Lottoland som jag spelade lite på hoppas att jag vinner 200000 så jag kan gå igång med det jag vill för farsan. Ni får veta idag på Twitter om jag vann annars imonn om jag inte vann nått.

TRÄNING: Ja har packat för imonn och jag skall då köra allt är tanken så jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja fick till tio idag och då var det ändå bra natt men som jag sa innan så räcker inte en natt efter många kassa. Jag hoppas jag sover tills imonn.

TECKNING: Ja imonn så betalar jag räkningarna så får vi se om jag får nått över så jag kan köpa det jag vill. Mer om detta tills imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: