onsdag 10 maj 2017

Onsdag 10/5-2017 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade tidigt idag och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 12:30 tiden. Körde den idag fram till 14:30. Så sedan till tre halv fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och mos gott mos. Såg en serie nä två serier idag innan jag gav upp för dagen. Fick i mig en kopp kaffe och så körde jag igång med övningarna till sex tiden. Så till åtta tiden så satte jag mig och läste lite ur kaninjägaren. Så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag visst. Jo jag har spelat med men det gick inte alls bra idag dog och dog och dog så jag tar en annan dag och spelar då jag har lite mer gnista att spela.

TRÄNING: Ja har fått fram kläderna för imonn och jag skall köra stretchen med tror jag i alla fall. Så skall se imonn hur det känns men jag tror jag kör allt imonn.

ROMAN: Ja fick två timmar idag och jag är nöjd med detta efter lite kass natt inatt. Har kommit till andra personen idag och det går okey.

TECKNING: Ja skall köra till söndag då har jag inte mer att göra så jag kör då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: