onsdag 17 maj 2017

Onsdag 17/5-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt och sov sedan inte mer. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan gjorde jag inte nått på hela dagen. En skit dag idag fick inte nått gjort idag. Men till ett tiden så var jag ute och handlade lite på ICA sedan hem igen. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen. Och då ringde morsan en signal. Så hade idag köttfärs sås och spagetti idag och såg en serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag om sängen. Så sedan skulle jag gå igång med övningarna till sex tiden men dröjde idag till sju innan jag gick igång. Så mer? En kass dag idag och jag fick inte nått gjort heller.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och det gick bra så hoppas jag att jag kan köra sedan igen och jag kör övningarna till slutet av månaden så hoppas jag att jag är klar sedan och att det inte sedan kommer igen.

ROMAN: Ja inte nått idag men tills imonn om jag sover så kör jag imonn.

TECKNING: Ja till söndag så skall jag köra igen om jag inte kör spel då.

Så jag är klar för idag och säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: