tisdag 23 maj 2017

Tisdag 23/5-2017 20:29

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Vaknade till fem tiden och låg sedan fram till 10:30 då jag gick upp och fick i mig frukosten. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå 12:15 då jag gick till vagnen och åkte till Mölndals sjukhus. Så men idag så sov farsan nästan hela tiden jag var där. Har fick ny inflammation igen men inte samma som innan så jag hoppas att det hjälper med medicin så kommer han sedan bli bättre. Så åkte hem till två tiden och tog mig till ICA för att köpa en bit choklad innan jag gick hem. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med klyft och såg en serie när jag åt. Och efter fick jag i mig en kopp kaffe och så choklad med. Så mer? Jo jag satte mig och spelade lite idag med innan jag gjorde övningarna och det är därför jag är sen idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag igen skall köra dem ett tag till sedan hoppas jag att jag kan skippa dem och köra som innan utan att få tillbaks det igen.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag igen på denna punkt imonn. Vi hoppas på sömn.

TECKNING: Ja skall köra igen till imonn eller nä till efter fredag då jag köper mat så får jag se vad jag får över sedan. Jag hoppas att jag får råd att köpa det jag vill så kan jag köra sedan igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: