söndag 30 april 2017

Söndag 30/4-2017 20:29

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan inatt. Vaknade tidigt idag och sov sedan korta stunder men klockan registrerade detta som jag sov hela tiden. Idag hade jag 85% och det är kasst. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga till tolv tiden. Så efter detta så var tanken att jag skulle spela igen och det gjorde jag men jag tog inte bossen idag sparade den ett tag till. Så gjorde detta i ett par omgångar innan jag la ner när jag hade kommit till bossen så nu har jag den kvar att göra en dag. Så efter detta till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag pommes och korv och såg en serie och sedan en bit på en film men såg inte klart idag tappade lusten idag. Så mer? Jo jag vann på eurojackpot slog till med 78 så nu har jag lite pengar till nästa vecka igen. Så mer? Har inte gjort nått mer än spelat idag men jag skulle på kass natt igen som vanligt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har tagit fram allt för imonn så jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja satte mig idag och läste ur kaninjägaren och fick till ett kapitel idag igen så jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igång imonn igen på denna punkt. Jag hoppas att ni gör som jag och håller tummarna för det idag.

TECKNING: Nä jag hoppade det idag tappade farten idag efter spelet så jag la ner tar det en annan dag. Nu har jag inte pianot på dagarna så jag har tid till detta med.

Så jag har sagt mitt och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: