söndag 23 april 2017

Söndag 23/4-2017 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt och somnade sedan inte om igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och tabletterna idag. Så efter detta till tolv tiden så gick jag igång med dammsugningen efter detta så satte jag igång med pianot fram till 15:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag fläsk och mos gott mos såg en serie och sedan efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En rätt kass dag idag och som vanligt så började den med kass natt. Så mer? Jo jag hoppas att jag kan få lite på eurojackpot eller på lotto så jag har råd att sätta igång projektet för farsan. Men jag måste ha över 100000 för att gå igång så vi får se om jag fick nått idag ja ser det idag spelades igår. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag bara men jag fick fram allt för imonn med så jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja idag läste jag klart boken skall ge den en dag tillbaks så gick jag igång med den jag köpte kaninjägaren har läst de andra så jag tror att den kommer bli bra.

MUSIK: Ja att köra alla kommer inte att gå jag gör en sedan glömmer jag av den när jag går på nästa jag kan inte hålla så många ackord i huvudet. Och jag hann inte spela alla idag för köra imonn med så får vi se hur det går. Sedan tar jag paus med denna punkt ett tag tänkte jag vi får se hur det går med det.

TECKNING: Ja glömde idag så jag tar till nästa söndag då har jag inte mer att göra så då borde jag kunna köra igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: