torsdag 6 april 2017

Torsdag 6/4-2017 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kunde inte somna igår så jag låg länge innan jag tillslut somnade. Och sov sedan inte så bra klockan visade 81% och det är inte bra. Så kom ur sängen till 11:00 idag och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med pianot till tolv tiden och körde det idag fram till 14:30. Sedan spelade jag igen ett tag fram till 15:00 då jag stack till träningen sedan hem igen. Gjorde armhävningarna idag sedan middag. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe men jag satte mig och spelade igen ett tag fram till nu. Så mer? Jag ringde till läkarmedelscentralen eller om det var läkemedelscentralen och frågade om det går att ta lite alkohol om man äter värktabletterna och det gick okey. Annars så är det inte bra med värktabletter men inte med dessa. Jag fick en flaska likör av grannen som var rätt god men den är illa söt så jag tar bara lite i taget annars blir det för sött. Så mer? Jo bloggprogrammet är kasst och kraschar när jag skall lägga upp men jag vet inte om jag kan få tag i support. Skall kolla det en dag jag skickar rapporter som jag hoppas kommer fram så ser de att det är nått fel. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade cykeln och gången idag för jag fick ont i knät när jag satte igång att gå så jag la ner för idag. Så sedan när jag kom hem så gjorde jag armhävningarna i alla fall men jag skall göra allt igen till nästa vecka hoppas jag.

ROMAN: Ja när månaden är slut så är musiken slut och då kör jag igång igen är tanken i alla fall. Vi får se hur det går då.

MUSIK: Ja fick mina två timmar idag igen och jag körde en kadens idag hela tiden så kör jag annan imonn. Så till lördag och söndag så kör jag båda och så hoppas jag att jag lär mig dem med.

TECKNING: Ja det är tvätt imonn så jag hoppas att jag får sms om att det kommer det jag beställde imonn. Han skickade igår så det borde vara framme imonn. Så kör jag igen till söndag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: