onsdag 12 april 2017

Onsdag 12/4-2017 20:25

DAG: Jaha till natt och en skit natt igen var uppe tre gånger på toan jag drack massor igår vet inte varför men jag törstade som bara den. Så kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och idag glömde jag ta tabletterna. Så sedan så stack jag till ICA för lite mat men glömde en sak som jag får ta till fredag. Så hem och gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag en karré och en fläskkotlett och pommes till såg en serie och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så satte jag mig och läste lite idag med. En skit dag idag och som vanligt börjar den med en skit natt. Så mer? Jo jag uppgraderade Windows idag  på båda datorerna till 1703 tror jag att det hette. Så mer? Nä kommer inte på mer jo morsan ringde idag med annars var det nog allt för idag. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag övningarna för ryggen glömde det igår men idag så till sex tiden gick jag igång med dem. Skall ta fram för imonn med idag.

ROMAN: Ja jag hoppas kunna köra igång igen till nästa månad jag har ställt in skärmen så att den inte ger så mycket blåljus så jag hoppas att jag kan sova bättre då vi får se om det gör skillnad eller inte.

MUSIK: Ja idag har jag inte spelat nått men jag skall imonn.

TECKNING: Ja idag hade jag kunna köra men gjorde det inte var trött så jag la ner. Men jag kör till söndag hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: