tisdag 18 april 2017

Tisdag 18/4-2017 20:29

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade till åtta tiden och grannen kom och ringde på till innan elva. Han fick skaffa ny telefon för han hörde inte den andra. Så jag kopplade den och så gick jag igång med frukosten. Så jag hade fått i mig en macka och mina tabletter så ringde han på igen. Så jag kollade en sak och så fick jag i mig frukosten och gick igång med pianot körde det idag en gång sedan la jag ner. Och satte igång att spela spel ett tag har kommit till försa boss fighten men jag kom inte dit idag utan dog. Så mer? Jo till 14:30 tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Så sedan till 16:10 så stack jag till pianolektionen och sedan hem igen. Så hemma så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna just nu innan jag gick igång med bloggen. Och det är därför jag är sen. Så mer? Har ont i ryggen! Gillar inte detta men det är inte mycket jag kan göra åt det just nu. Så jag hoppas att det blir bättre och inte sämre. Så mer? Jo imonn skall jag köpa nytt bränn program och sedan också målar program det kommer gå på 900 så har jag sedan 1000 kvar som jag skall spara tills jag köper Cubase igen till slutet av året. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har ont men inte så mycket idag jo när jag tar på mig strumporna så får jag ont som fan. Så det är illa men jag hoppas att jag kan köra igen till torsdag men det återstår att se. Så hoppas jag att övningarna ger snabba resultat så det går bort.

ROMAN: Ja skall läsa imonn om jag hinner med men har inte mer än pianot imonn.

MUSIK: Ja nästa gång är sista och nu skall jag göra allt jag har gjort på en gång. Kommer bli hårt för jag glömmer hela tiden av det jag gör. Vi får se hur det går med det.

TECKNING: Ja till söndag tror jag att jag kan köra igen skall se om jag inte kan få till det ändå gick inte bra förra gången så jag la ner men jag tror att jag kan få till det ändå om jag är mer noggrann.

Så då skall vi se om jag kan lägga upp utan att den kraschar men jag lägger upp en kopia sedan tar jag resten gick förra gången så vi får se idag. Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: