torsdag 13 april 2017

Torsdag 13/4-2017 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Eftersom jag glömde ta tabletterna så hade jag illa ont i nacken och tog på kvällen två tabletter men de tog inte alls så jag låg länge innan jag somnade igår. En kass natt. Så kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och så satte jag igång att spela igen fram till 14:30 tiden då la jag ner för dagen. Till tre så stack jag till träningen men när jag cyklade så la jag ner för idag hade illa ont i ryggen idag så jag la ner träningen och gick hem. Hemma så gjorde jag övningarna och så gick jag igång med middagen till sju tiden. Såg en serie när jag åt och sedan så satte jag mig och spelade lite Nintendo igen. Så mer? En kass dag jo jag ringde till sjukgymnasten och fick tid till den 3 nästa månad hade hoppats på lite snabbare men inte heller. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde igång idag men fick ont och la ner för idag jag kommer köra igen till nästa vecka det är bara ett par övningar som jag måste ta bort om det inte blir bättre. Men jag hoppas att det ger snabbt resultat och så jag kan köra igen till måndag och torsdag. Men idag efter kass natt så sket jag i det så hoppas jag att det blir bättre till måndag. Så skall jag inte glömma göra nu heller.

ROMAN: Ja kör till nästa månad hoppas jag.

MUSIK: Ja körde båda kadenserna och jag tror jag kan dem nu men jag kör de ändå fram till tisdag. Så att jag inte glömmer dem.

TECKNING: Ja fick nya brevet idag och det är mer att köpa och det har inte inte råd till så jag får se hur jag gör. Men jag har detta brevet att göra först så får vi se vad jag gör sedan med det nya.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: