måndag 10 april 2017

Måndag 10/4-2017 20:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång lite igår så jag somnade inte som jag ville och sov sedan så där under natten. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela pianot igen körde idag fram till 14:00 då jag la jag ner för dagen. Så stack till träningen till tre tiden och sedan hem igen. Åt middagen och såg mad max och den var rätt kass. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jag kommer få lite pengar över tror jag om jag har räknat rätt. Men jag vet inte vad jag skall göra av dem. Så jag tror jag sparar dem till en annan dag. Just nu har jag allt jag vill ha ja jag vill ha annat med men det räcker inte pengarna till så jag har allt just nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag har ont i ryggen igen så jag måste göra om allt igen som jag gjorde innan. Jag gick igång med det idag så får vi se hur länge det tar innan det är över. Jag har slarvat med att hålla ryggen rak för jag trodde att det var över men inte heller. Så jag får köra övningarna igen denna månaden ut så hoppas jag att det är över sedan. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan köra igång igen till den siste igen då är pianot över och jag kan köra igen. Men det beror på hur jag sover som vanligt.

MUSIK: Ja det är ingen lektion imonn så jag har en hel vecka på mig innan jag skall vara klar med denna uppgiften. Men jag tror att jag kan redan nu men jag kommer öva sedan med.

TECKNING: Ja till söndag så kör jag igen då blir det ritning som jag håller på med nu det är lite mer detaljer och tuschpenna som gäller då.

Så jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: