onsdag 19 april 2017

Onsdag 19/4-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade tidigt och kom ur sängen till 10:30 men sedan så köpte jag nero och ett målningsprogram och fick inte i mig frukosten förrän sent idag. Så sedan gick jag igång med pianot och körde det till 14:30 tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag fisk och mos och såg en serie när jag åt. Så efter detta så har jag inte gjort så mycket idag. Jo jag har bränt lite CD-s för backupp jag brände innan men jag tog inte med mappen så hela skivan var kass. Men idag så raderade jag ett par och gjorde om men jag har många kvar att göra. Så mer? Jo programmet kraschar igen och jag tror att det är mitt backupp program som gör att det kraschar. Men jag vet inte hur jag skall göra för att det inte skall göra det. Så mer? Jo jag gjorde övningarna idag igen så hoppas jag att ryggen blir bättre snabbt.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och jag väntade till sista sekunden igen och blev sen till bloggen idag igen. Så har jag packat för imonn.

ROMAN: Ja idag hade jag kunna läsa men gjorde det inte.

MUSIK: Ja idag gjorde jag en nä två kadenser och gick igång med två andra men tappade farten och gav upp. Kör igen imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

Så fick ett samtal med farsan är inne på sjukhus igen. Så jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: