fredag 21 april 2017

Fredag 21/4-2017 20:55

DAG: Jaha då glömde jag ta kopia och allt jag skrev försvann. Tar det en gång till men kort jag blir trött på att den kraschar jag tror att det är backupp programmet som gör att den gör det. Men idag så glömde jag ta kopia på det jag skrev och allt försvann. Så kass natt och jag glömde ta klockan idag så jag fick ingen tid idag heller sedan hade den inte kopplat upp sig till mobilen så jag fick göra det idag med. Så kom ur sängen till 10:30 tiden men vaknade till sex tiden och sov sedan inte mer. Så sedan skulle jag gå igång med skann men musikdatorn uppgraderade och sedan fastande den på 1% och jag trodde då att den var kass men den hade fastnat på en men gått 52 såg jag när jag stängde av idag. Så jag startade den igen och kör nu igen. Så mer? Det är jobbigt att skriva och sedan få skriva om allt igen. Men jag glömde stänga av backuppen jag klickade inte på okey och så kraschade den igen. Så mer? Jo jag fick i mig middagen till fyra tiden för jag tvättade idag igen. Så mer? Nä nog för idag imonn hoppas jag slippa göra om igen om jag kommer ihåg att klicka okey.

TRÄNING: Ja ryggen känns bättre idag redan men jag har inte gjort så mycket idag heller så jag vet inte om det är bättre eller inte. Men jag hoppar stretchen till lördag så får vi se när jag kan gå igång igen med ryggen snart hoppas jag men jag skall till sjukgymnasten till nästa vecka så vi får se vad hon säger då.

ROMAN: Ja en vecka kvar nu så kör jag igen igen hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Ja hoppade denna punkt idag eftersom datorn krånglade så jag tar igen det tills imonn. Men det är många ackord att göra 16 och det är inte lätt att komma ihåg jag tror det har med sömnen att göra när minnet försvinner om man sover kasst tror jag.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen hoppas jag.

Så nog för idag och detta är andra försöket att få till blogg idag nu hoppas jag att det inte skiter sig igen för då ger jag upp. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: