måndag 3 april 2017

Måndag 3/4-2017 20:41

DAG: Jaha rätt kass natt igen men sov lite på morgonen så till 10:30 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan satte jag igång med att spela pianot fram till 15:00 då jag stack till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång att spela igen fram till nu. Suck tiden går snabbt när man spelar. Så mer? Tog två tempel idag och fick ett svärd som redan är kasst. Men jag skall hitta en plats för att ta ett kort för att få en tunika som är bra. Ja skall köra pianot imonn med innan jag sticker till kursen. Gick rätt bra idag men jag har svårt för att fokusera igen det är spelet som jag inte kan släppa. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag heller jag hoppade gången och cykeln och så hoppade jag stretchen med idag. Rätt kass dag idag.

ROMAN: Ja det är en månad kvar på kursen sedan kommer jag ha tid igen att köra hoppas jag.

MUSIK: Ja har svårt att fokusera igen men jag kan inte glömma spelet så det är därför jag inte kan komma igång som jag skall. Men fick mina timmar idag så jag tror med imonn så kan jag det.

TECKNING: Ja kommer inte köra förrän till nästa månad ja slutet av denna tror jag att jag har råd att köpa det jag behöver hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: