lördag 29 april 2017

Lördag 29/4-2017 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov 94% och det är bra även om jag var trött idag när jag vaknade till 10:30 tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så sedan bestämde jag mig för att inte göra nått idag. Så jag har inte gjort nått på hela dagen idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes. Såg en film som var så där och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja idag var det inte mer en dag utan att nått hände på hela dagen men jag började med en bra natt i alla fall så jag hoppas att jag kan få igen det igen till nästa vecka med. Så mer? Imonn skall jag spela lite spel hoppade det idag men imonn kör jag hoppas jag igen. Då blir det boss fight så vi får se hur det går. Mer om detta imonn. Jo jag satte mig och läste idag med ett kapitel nästan idag. Jo en sak till jag kan inte lägga upp utan att stänga ner backupp programmet så det måste jag göra vare gång jag lägger upp.

TRÄNING: Ja körde övningarna till sju tiden idag men vi får se när jag kan gå igång igen med stretchen igen. På onsdag så skall vi se vad hon säger om det.

ROMAN: Ja har kommit igång igen med att läsa och jag skall köra detta nu hela tiden så jag kan köra igång igen på denna punkt. Måndag hoppas jag om grannen är tyst och det har han varit länge nu.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen på denna punkt så får vi se hur det går då da.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: