onsdag 5 april 2017

Onsdag 5/4-2017 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt och sov sedan inte mer. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten idag tidigt så jag fick vänta med att ta tabletterna idag. Så sedan till tolv gick jag igång med att spela pianot fram till 14:30 tiden då jag stack till ICA för att handla nej till bokhandeln men var innan på ICA och köpte lite. Så fick idag en bok och ett block men inte linjalen de hade inte inne så jag fick beställa går på en 25 nått sånt. Fick den nya från Kepler kaninjägaren som jag vet är bra för jag har läst de andra innan. Och den gick på 99 så jag tog den idag. Så sedan hem och gick igång med middagen till tre tiden hade idag hamburgare och pommes och såg en serie när jag åt. Så mer? Jo programmet att lägga upp bloggen är inte okey det kraschar då och då. Så mer? Jo så spelade jag idag med men det gick så där idag får ta annan dag med mer tid. Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har tagit fram kläderna och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja hoppas kommer igen till efter denna månaden igen på denna punkt.

MUSIK: Ja spelade idag två timmar och det gick okey. Skall köra mer imonn och sedan fram till tisdag igen. Så hoppas jag att jag klarar denna omgång med.

TECKNING: Ja fick ett samtal idag från där jag beställde mina grejor och jag fick ta en mjukare penna nä stiftet var mjukare det blir en B istället för HB. Men jag har stift hemma som jag tror kommer passa men jag tog stift ändå tänkte kommer nog gå åt. Så jag hoppas att det kommer innan helgen men jag är inte säker på det men jag hoppas.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: