tisdag 25 april 2017

Tisdag 25/4-2017 20:30

DAG: Jaha igen en kass natt vaknade tidigt idag vid fem tiden sov sedan två gånger i en kvart innan jag kom ur sängen till 10:30. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång att spela pianot igen fram till 14:30 tiden och jag hann inte med alla ackord idag mer om detta nedan. Så sedan så om installerade jag McAfee idag men jag tror inte det är det programmet som gör att datorn är seg jag tror att det är datorn som är seg. Skall kolla det imonn och kanske försöka med ett program för att få upp hastigheten igen på den. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 14:30 tiden idag hade jag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Så mer? Efter detta så fick jag ett samtal från morsan och så stack jag till piano lektionen och sedan hem igen. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och en cola som jag fick av en kille det var fel på apparaten så han skakade den och ner föll tre cola och jag fick en av honom. Så mer? Jag har kommit på varför blogg programmet kraschade vet inte om jag redan har sagt detta men säger idag igen. Det var backupp programmet som snodde filen och så kraschade det. Men nu så stänger jag av backuppen så nu fungerar det igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur det är med ryggen så kanske jag kan köra igång igen med stretchen men jag får veta att det är över känns bra nu men det gjorde det innan med så gick skadan upp igen. Skall till onsdag så får vi se vad hon säger och det var 2015 som jag hade fel förra gången det var illa länge sedan det. Såg det i papperna jag fick den gången men så körde jag ett par månader och så fick jag sedan tabletten och då tänkte jag att det är över så jag gick inte tillbaks igen. Vi får se vad hon säger om det till onsdag.

ROMAN: Ja nu är musiken över och jag hoppas att jag kan sova lite bättre nu igen så jag kan gå igång igen på denna punkt men det återstår att se.

MUSIK: Ja pianot kursen är slut och jag tror jag tar ett uppehåll på denna punkten ett tag. Så kör jag igång igen när jag är igång med romanen igen. Har lärt mig sju ackord och sedan moll sju till och det tog 8 månader skall det ta sådan tid eller är det jag som inte är bra nog. Men jag kommer igen på denna punkten igen lite senare hoppas jag.

TECKNING: Ja nu kommer jag ha mer tid till denna punkt igen och så skall jag spela mer zelda med men jag kommer köra igång igen till söndag eller innan tror jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: