måndag 17 april 2017

Måndag 17/4-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till 10:30 och fick idag i mig en storfrukost med ägg bacon och stekt bröd. Så efter detta så satte jag igång med pianot fram till 14:00 tiden gav jag upp. Spelade idag på zelda och det gick bra idag. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hade lite ont i ryggen när jag kom hem men jag tror jag satt för länge idag när jag tränade. Så mer? Fick i mig middagen och så en kopp kaffe. Så mer? En halv kass dag idag och ändå var natten små kass. Men tills imonn så skall jag till pianot och sedan är det bara en gång kvar sedan kommer stressen gå ner igen hoppas jag. Vi får se hur det går med det. Så mer? Jo jag tror jag köper ett målningsprogram och en bräddprogram för pengarna så har jag efter detta 1000 kvar som jag sparar till annat sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag även om det gjorde lite ont så gick det bra idag tror jag kan köra även om jag har ont så gör det det inte värre hoppas jag. Så nu är det två veckor kvar innan jag kommer till sjukgymnast.

ROMAN: Ja skall köra igen till efter denna månaden så hoppas jag att jag är mindre stressad då så jag kan sova bättre sedan.

MUSIK: Ja körde mina kadenser idag och det gick bra jag tror jag kan dem nu. Så återstår det att se om jag sedan minns dem igen när jag skall spela till tisdag.

TECKNING: Ja tror ändå att jag skall köra lite till på förra månadens brev så jag skall göra det till denna veckan om inte innan till söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: