lördag 22 april 2017

Lördag 22/4-2017 20:09

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt dröjde med övningarna så jag var klar med dat0rn till 22:00 och efter detta så kunde jag inte somna. Låg illa länge innan jag somnade och vaknade sedan tidigt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med att spela pianot fram till klockan 15:00. Då gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie sedan tänkte jag se en film men jag hade redan sett den så jag raderade den. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag igen en timme. Så sedan till 18:30 så körde jag övningarna och så ringde morsan med ett samtal. Så mer? Ja inget på lott och inget på eurojackpot men har jag tur så ger det lite skulle ha en 100000 eller 20000 så kan jag gå igång med det jag vill men vi får se idag om det gav nått. Så mer? Jo jag tror jag har kommit på varför blogg programmet kraschar och jag har nu stängt av backuppen så kommer detta fram så är det det och då är det inte fel på programmet alls.

TRÄNING: Ja det känns bättre i ryggen men jag tror att det kommer ta tid innan det är över helt men jag hoppas att det kan vara klar till en eller två månader med övningar.

ROMAN: Ja till nästa vecka så skall jag gå igång att läsa varje dag när jag hinner så hoppas jag att jag kan gå igång sedan med denna punkt igen.

MUSIK: Ja det går inte bra det är för många ackord att göra och jag kommer inte ihåg dem alls trotts att jag har spelat dem innan men det är sömnen när minnet och långtids minnet är kasst så jag kan inte minnas när jag inte sover som jag skall. Så jag tror inte det går bra till sista lektionen till tisdag.

TECKNING: Ja köra imonn efter piano och middag är tanken.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: