lördag 15 april 2017

Lördag 15/4-2017 20:42

DAG: Jaha sen idag igen inatt sov jag illa igen vaknade till tio tiden och fick i mig storfrukost idag med ägg bacon och stekt börd. Så sedan gick jag igång med datorn igen tänkte kör inte det idag men gick igång ändå och till idag fick jag det fixat trotts att jag inte fick hjälp. Det var datorskyddet närmare bestämt brandväggen som gjorde att jag inte kunde komma ut. Så jag fick av installera det och det gick inte det heller men tillslut så gick det och jag fick installera om igen och sedan körde jag igång med skannern som skulle ha gått igår den är inte klar ännu. Så till fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås. Såg på en film idag hard core harry den var så där. Så mer? Men jag är nöjd ändå för jag löste problemet tillslut ändå men det tog tid. Så mer? Jo jag gjorde mina övningar idag just nu innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Nä fick i mig en kopp kaffe med idag en på morgonen och en efter middagen. Så mer? Jo blogg programmet kraschar igen varje gång jag skall lägga upp. Men jag skickar fel logg så jag hoppas att de ser mig och kan fixa det.

TRÄNING: Ja kör inte stretch nu när ryggen är kass så jag tar de sedan när jag har fått fixat ryggen igen. Så hoppas jag att jag kan köra till måndag igen även om jag tar bort magen tror jag så jag inte belastar ryggen igen.

ROMAN: Ja snart så kör jag igång igen.

MUSIK: Ja spelade lite idag men jag kör imonn så kan jag nog klara av det hoppas jag. När datorn är okey så skall inte nått komma emellan igen hoppas jag.

TECKNING: Ja kör imonn så hoppas jag att jag sover inatt så.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: