söndag 2 april 2017

Söndag 2/4-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen vaknade till åtta tiden och sov sedan inte efter detta. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan gick jag igång med att dammsuga och idag kom jag på att jag inte hade bytt påsen på ett tag. Den var överfull och så bytte jag filter med. Så efter dammsugningen så gick jag igång med pianot körde det fram till 15:00. Men jag spelade lite med där emellan zelda. Så jag fick ge upp det jag höll på med för jag hade inte vapen som klarar av den. Så jag gick igång på annat och det gick bättre tog ett tempel idag och fick nya vapen men jag har bra skit vapen nä ett bra har jag. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen. Idag hade jag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite igen. Så sedan satte jag mig och spelade pianot ett tag till och så nu är jag här. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall packa fram kläderna när jag är klar med bloggen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja vi får se när jag kommer igång igen men jag tror jag måste köra pianot klart först sedan kan jag gå igång igen.

MUSIK: Ja körde idag och det gick inte bra alls men jag tog första kadensen och sedan andra men jag måste ha lite mer tid på den så jag kör igen tills imonn.

TECKNING: Ja jag får se till nästa månad ja denna men slutet av denna så kan jag nog köpa det jag behöver så kör jag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: