tisdag 4 april 2017

Tisdag 4/4-2017 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt vaknade till 04:30 och låg sedan vaken till åtta tiden då jag somnade en stund men det var en halv timme nått sånt. Kom ur sängen till 10:30 och fick idag i mig en storfrukost med stekt ägg och bröd och bacon. Så sedan satte jag igång med att spela pianot och det gick inte alls bra idag så jag satte mig och spelade lite det gick bra idag även om jag dog en gång. Så sedan till 14:30 gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och pepparsås. Idag fick jag i mig lite mer än innan. Så sedan tömde jag soporna och så stack jag till pianot till 16:20 tiden. Spelade och sedan hem igen fick i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till men tar det till annan dag. Så mer? Jo en glad nyhet jag fick pengar jag fick 1000 på skatten och jag köpte det jag behövde i teckningen kommer om ett par dagar. Det gick på 500 så jag har 500 kvar att göra av med eller spara. Så jag köpte på konstnärernas site kommer inte ihåg vad den hette nu men det var på postförskott. Så mer? Jo jag skall imonn ut och köpa en till linjal en trekant som inte fanns på siten. Jag tror att den ligger på en 30 eller nått sånt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om allt går som jag vill så skall jag köra allt till torsdag.

ROMAN: Ja har en månad kvar på pianot så jag kommer igen tills dess.

MUSIK: Ja som jag sa igår så gick det så där så även idag när jag spelade men när jag väl gick igång så gick det bra jag var lite jäktad men idag så gick det bra. Har ny läxa tills nästa gång med två kadenser till hinner nog igenom alla innan jag slutar till slutet av månaden.

TECKNING: Ja köpte en ritplatta, tuschpennor, skalpell, blad, stift pennor, och linjal så nu har jag allt och jag kan använda ritplattan med papper från skrivaren så nu har jag papper i massor. Så sätter jag igång till söndag hoppas jag att det kommer innan veckan är slut.

Så dagen är slut en kass natt men en rätt okey dag idag ändå. Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: