måndag 24 april 2017

Måndag 24/4-2017 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till sex tiden men somnade sedan om igen till nio tiden. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan satte jag igång med pianot fram till 14:30 då la jag ner för dagen. Så till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Gick igång med middagen hade idag köttbullar med mos gott mos. Så såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En kass dag igen men som vanligt så börjar den med en kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag imonn skall jag betala räkningarna sedan skall jag till pianot igen för sista gången. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och idag körde jag även gång men jag hoppade cykeln idag. Så när jag kom hem så skulle jag ha kört övningarna men gjorde detta sedan till sex tiden.

ROMAN: Ja skall se om jag sover nu när jag är klar med allt som jag gick igång med. Så är det dags att gå igång igen på denna punkt.

MUSIK: Ja imonn är sista dagen med denna punkt på ett tag jag slutar spela pianot och sedan får jag se när jag går igång igen med denna punkt snart hoppas jag men vi får se hur det går med romanen med.

TECKNING: Ja nu kommer jag ha mer tid att köra denna punkt så jag hoppas komma igång snart igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: