onsdag 31 augusti 2016

Onsdag 31/8-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag skulle jag upp så till sex så vaknade jag efter en rätt kass natt. Kom ur sängen till 06:50 och slog sedan en signal till läkarcentralen och fick tid till 8:25 så jag la mig igen och lyckades somna för sedan ringde telefonen och jag flög upp. Så fick då en tid till 14:00 och det tänkte jag är okey men så ringde de igen och ändrade tiden till 11:30 så det var inte så bra. Så jag fick gå upp till tio tiden och fick i mig frukosten och så stack jag till 11:00 för jag skulle ta ut pengar. Så och läkaren kollade men hittade inte nått så jag kommer få tid till öron näsa hals en remiss så får de se om de kan hitta varför jag hör pulsen i höger örat. Jag tror att jag hör lite sämre med höger sidan en aning bara. Så sedan stack jag till bokhandeln och köpte en mapp till för pianot. När jag var inne i stan till lördag så köpte jag bara en mapp av någon anledning men idag fick jag en till. Så nu har jag till både sång och piano. Så mer? Jo sedan så handlade jag i ICA och sedan hem igen. Nä jag klippte mig idag med innan jag stack hem. Så imonn skall jag efter sången till Clas Ohlson och köpta cd en pack så jag kan bränna sista spelet jag köpte. Så mer? Jo när jag kom hem så satte jag igång med piano övningarna och körde den idag fram till 15:00 från 13:00 lite ont fick jag men inte som innan. Så sedan till halv fyra så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier idag först såg jag klart ena och sedan en till. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu är det inte träningen imonn utan till fredag imonn är det sång.

ROMAN: Ja inget gjort idag heller men jag tar igen det till fredag hoppas jag.

MUSIK: Ja körde idag och jag körde idag från ett till tre och jag fick inte så ont idag så jag har lärt mig att göra bättre nu. Så skall jag sjung imonn till tre tiden har kommit på vad jag vill sjunga så jag skall säga till imonn om detta. Pianot gick bättre idag än sist och jag kan ta omvända ackord nu på C, F och G ja jag har inte lärt mig alla än men jag kan spela dem nu ett tag jag hoppas att har inte tror att jag skall lära mig tre ackord på en vecka. Ja det är tre ackord men spelas på tre olika sätt så det ger nio ackord att spela det tar nog lite mer än en vecka att lära sig tror jag men jag har tid till lördag och söndag med. Så mer? Nä nog för idag ses  igen imonn.

TECKNING: Ja tanken var att jag skulle köra idag men jag gömde av det idag. Får ta till lördag och söndag och sätta igång.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: