torsdag 1 september 2016

Torsdag 1/9-2016 20:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade tidigt idag och kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med ingenting idag. Det var ingen mening att köra roman efter kass natt så jag gjorde inte nått idag. Så till 13:30 så var det dags att gå nä jag gick till 13:50 tiden. Så idag köpte jag inte nått har 900 kvar nu som skall räcka till den 25é och så måste jag köpa kaffe med för 200 över så jag får leva illa snålt nu. Så sedan sjöng jag och så stoppade jag på vägen i Clas Ohlson och köpte CD för 150 och när jag sedan kom hem så brände jag nya spelet en backupp. Så mer? Jo jag gick igång med middagen då var klockan redan sex tiden eftersom jag gick hem från femman. Det ingår inte i min budget att åka mer än två gånger per vecka. Så mer? Jo jag såg lite på teven när jag åt idag. Och jag åt kotletter med pommes idag. Såg en ny serie som kanske är okey idag var det okey. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag kör imonn eftersom jag hade sång idag.

ROMAN: Ja idag blev det inget på denna punkt men jag tar igen det till lördag hoppas jag.

MUSIK: Ja sjöng en ny låt idag och det gick så där men jag hoppas att det blir bättre med tiden. Har också fått läxa idag som jag skall göra tills nästa vecka.

TECKNING: Ja som jag sa till lördag hoppas jag att jag kan köra igång med denna punkt.

Kort blogg idag tror jag visst men har inte mer att säga idag efter kass natt mer än att jag hoppas jag sover bättre tills imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: