fredag 23 september 2016

Fredag 23/9-2016 20:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt vaknade till nio tiden och kom sedan upp ur sängen till 10:30 tiden. Då såg jag att grejorna från Dustin hade kommit så jag la ner romanen idag igen och gick iväg och hämtade dem. Jo innan detta så fick jag i mig frukosten och en kopp kaffe. Så skärmen var enorm kartongen var skit stor och det var illa jobbigt att få hem den. Sedan slängde jag kartongerna och så var det att vänta på att klockan skulle slå tre. Ja skärmen är på 32 tum men kartongen var enorm och ritplattan var också stor som bara fan. Så imonn skall jag köra först installera om denna datorn och sedan sätta upp nya och fixa den kommer nog ta ett par dagar och jag är säker på att jag stöter på problem med men jag hoppas blir klar till söndag kväll. Så mer? Jo till tre tiden så stack jag till träningen sedan hem igen och idag hoppade jag stretchen och gick igång med middagen. Så efter den så gjorde jag övningarna och så laddade jag ner ett nytt spel som var på rea gick på 23 kronor så inget högt pris. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde på idag och sedan hoppade jag cykeln och gick i femton minuter sedan stack jag hem. Okey träningen idag men jag skall ta cykeln med lite längre fram och stretchen med.

ROMAN: Ja inget idag och inget imonn men till måndag hoppas jag att jag kan köra igen då skall nog datorn vara igång igen. Så får vi se hur det nya tangentbordet ligger är litet och inte alls som detta och med kabel med så även musen vi får se hur det går då.

MUSIK: Ja kör imonn om jag hinner men jag skall hinna med detta imonn har jag bestämt så jag kör först stretch och sedan piano på kvällen det skall jag hinna med om inte datorn sätter sig på tvären men jag hoppas inte det.

TECKNING: Ja söndag blir det nog imonn hinner jag nog inte men söndag så skall jag köra en runda måste det.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: