fredag 16 september 2016

Fredag 16/9-2016 20:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit kass natt inatt. Vaknade ett otal gånger under natten och kom tillslut upp till åtta tiden. Bestämde mig då för att ha ägg och bacon och lite till men jag hade inte bacon hemma så jag stack till ICA till tio tiden. Och köpte mer onödigt idag när jag har lite pengar kvar. Så sedan hem och fick i mig frukosten och så till tolv så stack jag ner med tvätten. Så upp igen och till ett tiden var jag nere och jäktade så jag tog bort låset från tvätt tiden och satte upp nästa gång istället. Och detta var illa för en annan granne tog tiden från tolv till fyra men då hade jag så jag strula till det idag. Inte bra alls men jag jäktar trotts att jag inte behöver jäkta. Så sedan till två tiden var jag nere och drog upp timern och så upp igen och gick igång med sången körde den idag fram till tre tiden. Och sedan till fyra var jag nere och fick upp tvätten. Så sedan så körde jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Sedan följde en kopp kaffe och så till sex så gick jag igång med pianot körde en timme idag men det gick inget vidare idag. Mer om detta nedan. Så sedan har jag pillat med min webkamera den vill inte jo på vissa program men inte alla och jag såg idag att det fanns en uppdatering men den ville inte alls ladda in. Så jag drog ett mail om det får se vad de säger. Jag skall ju köpa ny men kanske skall någon annan ha denna då och då tänkte jag att allt skulle fungera. Så mer? En kass dag idag och som vanligt så började den med kass natt. Men jag kommer igen imonn med nya krafter och sång till tre tiden.

TRÄNING: Ja idag gick jag igång med rygg övningarna igen hoppas att det släpper sedan i ryggen om jag gör dessa ett tag. Men jag är inte säker på att det är samma känns inte så men jag hoppas att det ger med sig för jag har inte tid med detta nu. Och inga pengar heller för att gå till läkaren och sedan gymnasten.

ROMAN: Nä inget på denna punkt idag så jag kommer igen tills imonn.

MUSIK: Ja idag sjöng jag och det gick okey men sedan när jag skulle spela piano så vill det sig inte igen. Jag har illa svårt för tredjedelar och jag skall spela två nertryck på varje takt och det ger på ett och tre sedan ett igen och jag har illa svårt för detta. När jag satt och spelade med läraren så gick det rätt okey men nu. Jag skall köra tills imonn kväll och då skall jag skippa metronomen det plingar på ett och då får jag för mig att detta är tre. Det är illa jobbigt för jag räknar men så räknar jag till tre på plinget och då skiter sig allt. Kort sagt jag gillar inte tredjedelar alls. Kommer nog aldrig göra någon låt i tredjedelar igen efter denna. Om den blir av så jag klarar det vill säga. Vi får se.

TECKNING: Ja kör till söndag är tanken så kör jag musiken tidigare så jag har lite mer tid sedan att teckna. Det är planen och jag hoppas att den går i lås till söndag.

Så dagen är till ända och det känns som denna dagen inte ville ta slut så jag är glad att den är över. Så säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: