torsdag 8 september 2016

Torsdag 8/9-2016 20:33

DAG: Jaha nu är jag sen men jag pillade med mobilen och kunde inte logga in på Microsoft det är något problem där men jag fick allt annat igång så nu är mobilen igång igen. Så mer? Jo till dagen jag vaknade till 08:30 och såg då på min sov klocka och den visade 10 så jag stängde av den men det var inte vad klockan var utan tiden jag legat. Så efter detta så somnade jag inte om igen och kom ur sängen till 10:00 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men idag så pillade jag lite med datorn och så tappade första halvtimmen idag. Körde igång med romanen till 12:30 jag tror det var mobilen igen men jag fick se på datorn. Så sedan körde jag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen stretch och så middag på det. Försökte komma ikontakt med min ena granne men jag tror inte hon var hemma heller. Den andra är inte hemma har varit borta ett tag nu. Så mer? Jo jag har Roboform i datorn och i mobilen då är det lätt att logga in på alla appar så jag körde idag och det är därför jag är sen. Så mer? Nä kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag körde jag lite bättre och lite cykel idag med och stretch jag hoppas att ryggen lägger sig jag vet inte varför den gör ont men jag tror att det kan vara för att jag satt snett när jag spelade piano ja jag satt rätt men när vi pratade så vred jag mig och det gillar inte ryggen. Så jag hoppas att det släpper men jag har tagit fram lappen som jag fick från sjukgymnasten igen om jag går igång igen tills imonn. Får se hur det är innan jag bestämmer mig.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey jag får lite gjort men kanske inte det jag ville göra men jag gör ändå så jag får vara nöjd och jag kommer köra igenom den många gånger till så jag kan fixa till den sedan. Men det går framåt igen har ju varit ett tag som jag inte gjorde nått. Men nu är jag igång igen.

MUSIK: Ja nu har jag inte fått tag i alla grannar men jag hoppas att jag kan få tag i en till imonn innan jag går igång eller om hon inte är hemma så kör jag ändå för är hon inte hemma så gör det ju inget ändå. Imonn är det tvätt och så till två tiden skall jag köra igång med lite sång och sedan köra fram till fyra tiden om allt går som jag vill. Så mer? Sedan är det piano på kvällen tänkte jag köra kör jag från fem sex tiden fram till sju så har jag gjort mitt och så kanske jag kan lära mig ändå vi får se om jag är ett hopplöst fall eller inte.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen då har jag tid och jag skall spela piano från elva tiden fram till tolv och sedan till ett två tiden sedan kör jag på denna punkt tänkte jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: