söndag 4 september 2016

Söndag 4/9-2016 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt. Sov inte bra och vaknade sedan till sex tiden efter det somnade jag inte om igen utan kom ur sängen till 09:00 nått sånt. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga till ett tiden. Jo innan detta så spelade jag lite och idag gick det bra. Klarade hela Hook idag den hade 50 banor och var rätt roligt att spela jag fastnade på 49 men jag körde inte seriöst tills idag och då klarade jag den. Så mer? Jo sedan har jag spelat idag med körde nog två timmar piano idag går så där mer om detta nedan. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag karréer med stripes och såg lite på teven med när jag åt. Men idag hade jag inte nått att se fanns inget på boxen idag alls. Men jag tror att det kommer igång igen snart serierna kör nog igång nästa vecka igen. För då är väl sommaren över. Så mer? Jo jag hoppas att min nya dator kommer snart har jag tur så lägger de in den till nästa vecka. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har idag packat väskan och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn. Hoppas att tabletten tar idag.

MUSIK: Ja spelade idag men jag kan inte sitta länge och spela för jag får ont i ryggen jag tappar hållningen. Men jag hoppas att han inte tror att jag skall kunna alla ackord på en vecka får då kommer jag misslyckas. Jag kan dem på min keyboard men sedan när jag inte ser tonerna så blir det svårt att göra. Så sedan tog jag kontakt med en granne och där är inga problem att sjunga skall imonn ta de andra två så får vi se om jag kan sjunga sedan till fredag. Onsdag blir annat mer om detta då.

TECKNING: Ja har kört idag och det gick så där men det tar tid att lära sig så jag har tålamod och jobbar på. Skall se om jag hinner med lite på kvällen vissa dagar. Men jag är igång i alla fall.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: