måndag 12 september 2016

Måndag 12/9-2016 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vaknade tidigt idag men jag somnade om igen så rätt pigg var jag idag. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag så pillade jag med datorn igen och kom igång till 12:30. Körde sedan till ett då det var lunch och så igen från två till tre. (Kan säga att jag måste tänka på hur jag håller vänster handen nu när jag skriver för det gör ont. Jag hade inte ont innan men sedan jag började med piano så gör det ont. Men jag skall hålla handleden rak samma som när jag spelar piano och det gör jag inte. Och det var okey innan jag spelade piano men inte nu. Men jag kommer fixa till det men det kommer ta tid att hålla rätt.) Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen. Så sedan stretchen och så middag på det men idag hade jag glömt att göra träningsmaten. Så jag fick idag steka köttbullarna innan jag fick ner dem. Brukar bara värma dem innan. Så jag skulle ha gjort detta i lördags men glömde av det. Skulle ha köpt och sedan gjort men kom inte ihåg det alls och nu tills onsdag så måste jag köpa mer och göra mer sedan till torsdag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det bra jag hade bra fart och cyklade tio och sedan gång femton. Så det känns som jag har kommit igång igen sedan gjorde jag stretchen med när jag kom hem. Bra träning idag.

ROMAN: Ja missade en halvtimme idag på grund av att jag trodde att de nya datorerna skulle komma in idag men inte heller. Men sedan gick jag igång och körde mina en och en halv timme idag och jag är nöjd med det idag.

MUSIK: Ja har idag kollat lite idag men inte gjort nått på denna punkt idag men tills imonn så kör jag igen. Så får vi se hur det går med läxan mer om detta imonn.

TECKING: Ja skall köra igen till söndag eller om jag hinner till onsdag men då är det sång sedan piano och jag vet inte om jag hinner med den dagen men vi får se.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: