onsdag 28 september 2016

Onsdag 28/9-2016 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med datorn ett tag laddade in alla spel och lite till. Var klar till 14:30 tiden och stack då till sjukgymnasten. Sedan in till stan och köpte en ny mobil. Det blev en S7 edge tog den för den har större skärm och lite större batteri. Så sedan hem igen och la den på laddning. Laddade också den gamla och sedan just för en stund sedan så förde jag över allt till den nya men smart switch och jag tror att det gick bra skall se sedan har inte tid nu. Så sedan fick jag i mig middagen hade idag hamburgare och klyft och såg en serie när jag åt. Så mer? Jo jag är klar med datorn idag tror jag så jag kan ta det lugnt sedan men imonn är det träningen men kör kanske inte allt imonn. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med. Jo gjorde fel med när jag gjorde backupp på spelen men jag fick ladda ner igen ändå. Måste erkänna att jag inte vet hur det fungerar där men jag fick ner allt igen i alla fall. Så mer? Jo så sjöng jag idag men körde inte piano alls glömde det idag. Så nu var det nog allt i alla fall.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Vi hoppas på bra sömn bara så. Så körde jag nya övningarna idag jag fick av sjukgymnasten tar lång tid att göra så jag måste gå igång tidigare med detta.

ROMAN: Ja nu hoppas jag att jag kan köra imonn igen men som vanligt är det sömnen som avgör.

MUSIK: Ja gick igång med sången till 13:30 tiden idag och sjöng sedan fram till 14:30 då jag la ner. Pianot får jag ta till lördag söndag igen.

TECKNING: Ja söndag är målet så jag hoppas att jag allt går som det skall.

Så dagen är till ända och jag är nöjd med dagen men inte natten. Säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue outOpen-mouthed smile

Inga kommentarer: