fredag 2 september 2016

Fredag 2/9-2016 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt okey men jag vaknade till sex tiden men somnade idag om igen. Så jag var rätt pigg idag när jag kom ur sängen till 10:00 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så idag körde jag stretchen och så middag på det. Så mer? En rätt bra dag idag trotts lite kass morgon men som jag sa så somnade jag ett tag och blev rätt pigg sedan. Så mer? Har fått lite problem med teven den sätter igång efter att jag har stängt den men jag mailade och gjorde en återställning så hoppas jag att det försvinner sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag och det gick bra idag även om jag missade cykeln idag så jag körde bara gång idag jag hade hunnit med en tre minuter på cykeln men hoppade det idag. Så körde jag stretchen idag och jag måste det för jag har fått lite ont i ryggen igen. Tror att det är för att jag skippar stretchen men idag så körde jag. Så hoppas jag att jag kan få upp tempot lite till så jag hinner med cykeln med sedan. Men nu är jag på gång igen.

ROMAN: Ja pillade med datorn idag så jag missade första halvtimmen idag. Det är ju fredag och det är skann så jag satte igång skannern på musikdatorn och så missade jag tiden idag på denna punkt. Men idag gick det okey och jag kör igen imonn.

MUSIK: Ja imonn så får jag ta och kolla så jag kan sjunga på onsdagar och fredagar tror jag. Men jag får nog ta och kontakta grannarna så jag inte stör dem för mycket. Så skall jag imonn köra piano och träningsmat med innan och stretch med så jag har fullt upp imonn.

TECKNING: Ja hoppas att jag kan köra imonn nu även om jag har mycket att göra så hoppas jag att jag kan köra lite på kvällen med detta. Annars så hinner jag inte med det alls.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: